Care 4 Feet
In onze praktijk streven we naar de
best mogelijke voetzorg.

Onze praktijk


Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met de studie pedicure. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met mijn bedrijf  op te starten. Ik vindt het belangrijk om klanten het gevoel te geven dat zij er even uit zijn en kunnen genieten van een pedicure behandeling. Tevens wil ik de professionele zorg bieden die de klant nodig heeft. Ik geniet erg van het werken in mijn praktijk. Mijn praktijk heeft sinds begin 2020 een nieuwe locatie op ons adres. De praktijk is nu gevestigd aan de kan van Dr. Nuijensstraat 27 waar u ook uw auto kunt parkeren. De ingang is bij de 2 rode deuren. De praktijk is rolstoel vriendelijk.

Eigenaar
Mijn naam is Karin Pastoors. Mijn passie is om voor mensen te zorgen. Mijn opleiding voor pedicure heb ik gehaald in 2017. De opleiding heb ik toen gevolgd naast het werk als tandartsassistente na een tijdje begon het toch weer te kriebelen om naar school te gaan. Als vervolg hiervan ben ik begonnen met de opleiding medisch pedicure, deze opleiding heb ik in 2021 gehaald. Vanuit hier wil ik graag mijn salon uitbreiden. I.v.m. het verwelkomen van onze dochter zal ik meer op de achtergrond treden binnen Care 4 Feet


Pedicure

Per augustus 2023 is Atie Pastoors werkzaam als pedicure in de salon. Zij heeft alle techniek en fijne kneepjes van het vak van Karin geleerd. Zij zal in 2024 ook nog de basis opleiding afronden! 
 
 
Bellen